perjantai 1. kesäkuuta 2018

ajatuksia vauvasta erossaolosta

Moikka!
Meillä on tänään ollut rento koti-ilta, saatiin Hugo nukkumaan jo 21 aikoihin, joten mulla on hyvin aikaa kirjoitella rauhassa tänne. Tänään ei nukuttu pitkiä päikkäreitä, joten mulla on suuri luotto hyviin yöuniin! Huomenna nähdään pitkästä aikaa Afrikka- tyttöjen kanssa eli tämä mama pääsee vapaaillan viettoon! Olin ekaa kertaa illan erossa vauvasta noin kuukausi sitten Cheekin keikalla ja nyt olisi tarkoitus olla noin 4-6h poissa kotoa. Mä en oikeestaan halua itse olla vauvasta erossa ja siksi en kauhean usein nykyään nää kavereita iltaisin yms. Mielummin treffataan vaikka lounaalla, jonne saan Hugon mukaan. Hän kyllä pärjää hienosti ilman äitiä ja se taitaakin olla äiti, jolla on heti ikävä.. :D Ajattelin ennen äidiksi tuloa, että todellakin annan oman lapsen hoitoon jo ennen vuoden ikää enkä oikein ymmärtänyt, miksi joku ei haluaisi olla välillä erossa vauvasta. No, niin ne ajatukset muuttuu, musta ainakin on tullut omien äiti- mielikuvieni vastakohta. 
Afrikka-tyttöjen treffaaminen saa mut joka kerta haikailemaan takaisin Afrikkaan, sillä siellä vietetyt kuukaudet olivat elämäni parasta aikaa. Ennen lapsen syntymää siis. Tätä hetkeä en vaihtaisi ikinä mihinkään, mutta toivon, että joskus vielä päästäisiin tuolla porukalla reissuun ja noihin maisemiin! 

Jonain päivänä toivon myös voivani viedä oman lapseni safarille katsomaan kaikkia upeita eläimiä luonnossa! Safari pääsee ehdottomasti TOP 5-listalle elämäni hienoimpien kokemusten osalta. Jokaisen tulisi oikeasti nähdä, miten hieno luonto ja eläimet meillä on tällä maapallolla. 
No, se siitä Afrikka- muistelusta tältä erää, voisin katsella noita kuvia vaikka joka päivä! Ihanaa viikonloppua kaikille, nauttikaa lämpimistä säistä <3

2 kommenttia: